Textcetera in de schijnwerpers

Textcetera bestaat 20 jaar en dat vierden we op donderdag 12 december. Wat een mooie opkomst van zakelijke relaties vermengd met vrienden, familie en oud-werknemers! Samen met onze opdrachtgevers hebben we een goed beeld gegeven van wat we allemaal doen en kunnen.

Hans Westerbeek van het Centraal Bureau voor de Statistiek liet zien hoe we de enorme hoeveelheid grafieken, tabellen en interactieve visualisaties mooi & slim omzetten naar webpub en pdf. Thomas van Rijnsoever vertelde hoe technisch uitgeverij Electude in korte tijd hun geavanceerde e-learning modules met onze hulp naar een volledig geautomatiseerde boeken productielijn heeft omgezet. Thomas Stahlie liet zien hoe het Sociaal en Cultureel Planbureau via onze cardstacks en webpubs hun onderzoeken toegankelijk maken voor een breed publiek. Ook heeft Jorn Duwel laten zien wat de beste manier van publicatie maken is (volgens ons) en hebben we de punten, komma’s en het afbreekstreepje nog even in het zonnetje gezet. Nick wakkerde de winnaarsmentaliteit van de aanwezigen nog aan met een heuse coverquiz.

Ten slotte was het tijd voor het afscheid van Anne van der Zwalmen. We hebben haar een Liber Anicorum aangeboden als herinnering aan 20 jaar Textcetera. We gaan haar missen! Anne sloot de avond mooi af met woorden waarin ze de nieuwe ontwikkelingen binnen Textcetera becommentarieerde (planten tussen de bureau’s.... whaa) en aangaf vertrouwen te hebben in de nieuwe eigenaar, Esther Teunissen, en de frisse wind die door het bedrijf waait. Ze wenst ons veel succes en blijft ons zeker volgen!