Blended learning

Een half miljoen leerlingen autotechniek, in 40 landen en 22 talen, volgen online het complete Electude curriculum. Het (L)CMS van Electude bevat meer dan 1000 digitale lessen en quizzen. Een blended solution (online en folio) sluit aan bij de rol van de docent en biedt veel flexibiliteit. Hoe zet je e-learning en animaties om naar drukwerk?

Electude heeft in nauwe samenwerking met ons het ontwerp gemaakt en de uitvoering van deze omvangrijke operatie verricht. De huisstijl voor de gedrukte publicaties sluit naadloos aan bij de online content en komt ook tot zijn recht als zelfstandig boek.

De figuren en 3D grafische content moeten zowel online als in drukwerk goed uitkomen. Wij weten als geen ander hoe je dit mooi en slim moet aanpakken. Door de eerste lichting boeken deels traditioneel te produceren hebben we ervoor gezorgd dat de docenten bij aanvang van het leerjaar konden starten met een nieuwe serie boeken. Zonder tijdverlies door de opstart van een lang ontwikkeltraject is de productie van de boeken voor alle leerjaren inmiddels volledig geautomatiseerd en geïmplementeerd in het CMS van Electude.

De grafische uitvoering van marketingmateriaal en leermiddelen doen we ook!

Klant

Electude

Expertise

  • Opmaak
  • Illustratie

Link

electude.com